Devekuşu

6 yıl önce
Devekuşu için yorumlar kapalı
2.949 kez görüntülendi

Devekuşu

Tepeli deve kuşları Avusturalya’da yaşarlar. Erkekler sayıları 1 ile 3 arasında değişen dişinin yumurtaları için kuluçkaya yatarlar. Kuluçkadan çıkan ve sayıları 18-20 olan yavrulara da yine erkek deve kuşları 18 ay boyunca bakarlar.

Giovanni G. Bellani, “Quand L’oiseau Fait Son Nid”, s.142

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık